top of page
Yvonne Ros boek
Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena

Een spirituele opdracht uit de energetische wereld

Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena is een autobiografisch- en spiritueel reisverslag vol bijzondere gesprekken met andere werelden. Onmiskenbaar bevat dit verhaal een diepere waarheid over de energie van Moeder Aarde en de boodschappen van de Godinnen door de eeuwen heen.

Ik ben Yvonne Ros, spiritueel coach en energetische healer in het dagelijks leven. Ik word geleid door engelen, verlichte meesters en Godinnen. Zij vertellen mij exact naar welke plek ik mag gaan en wat ik daar als lichtwerker mag doen. Mijn verbinding met Maria Magdalena is uniek in dit waargebeurde verhaal.

Ik kreeg via een visioen een belangrijke opdracht, ik volgde deze op en ging op reis. Tijdens deze reis heb ik diverse krachtplekken op aarde bezocht en mijn unieke lichtwerk mogen doen. Veranderingen zijn energetisch ingezet op aarde.

Yvonne ros Krachtplekken in frankrijk met maria magdalena

Laat je meevoeren in een verhaal waar schijnbare toevalligheden leiden naar een reeks van openbaringen over de essentie van de vrouwelijke wijsheid in ons huidige tijdperk. Een tijd van potentie waarin zowel de mens als het collectief de gelegenheid krijgen een radicale omslag te maken in het bewustzijns perspectief.

Nieuw zon bewerkt.jpeg

Hoe het allemaal begon

Jaren geleden zag ik een foto van de Maria Magdalena toren in Rennes le Chateau, deze foto raakte me zo diep dat ik in mijn hele wezen voelde; ‘Daar moet ik heen!’
Het symbool van de Franse lelie is voor mij altijd een magische magneet geweest. Ik heb nooit bewust geweten dat dit symbool voor Maria Magdalena gemaakt was. Zo waren er voor mij allerlei puzzelstukjes die met de tijd in elkaar vielen. Ik wens met heel mijn hart, dat jij, net als ik, de kracht en liefde van Maria Magdalena kan voelen.

yvonne ros auteur
yvonneros

Iedere vrouw en man heeft een eigen vonk Maria Magdalena energie in zich. Nu is het mede mijn missie om vooral alle vrouwen te laten herinneren dat ze deze krachtige vonk Maria Magdalena energie in zich hebben en dat ze deze energie kunnen laten schijnen als een stralende zon van liefde. Met die ontwikkelde Maria Magdalena energie in jezelf kan je een wereld van verschil maken.

​Mijn inspiratie is Maria Magdalena, een vrouw met een hogere spirituele intelligentie, kracht, liefde en wijsheid. Mijn innerlijke waarheid vertelt mij dat we een liefdevolle connectie hebben. Ik voel en hoor haar. Zij is een deel van mij, ik hou van haar.
Maria Magdalena had een belangrijke taak op aarde en speelde een bijzondere rol naast Jezus. Dat mag nu letterlijk ‘aan het licht komen’.


Samen met gelijkgestemden mediteren op Maria Magdalena krachtplekken kan een verrijking geven en je leven veranderen. De wereld heeft behoefte aan sterke vrouwen met een hogere vorm van spirituele intelligentie. Sterke bewuste vrouwen kunnen andere mensen inspireren en hun bewustzijn vergroten.
Je zou dit ook innerlijke kracht kunnen noemen die in ieder mens leeft.
Deze innerlijke kracht is verbonden met het universum, de energie van de aarde en met alles wat leeft.​

Iedereen heeft een unieke energiecode en soms is alleen het aanwezig zijn op de juiste plek al genoeg. Er activeert iets in het energienetwerk van de aarde.

Deze spirituele reis heeft mijn totale leven veranderd. Het heeft mij meer in mijn kracht gezet, wie ik werkelijk ben en wat ik mag doen op aarde.
Ik heb door deze speciale reis mogen ervaren dat de energie op een krachtplek zo intens liefdevol is. Door deze krachtplekken te hebben schoongemaakt en te hebben geactiveerd, zijn veranderingen energetisch ingezet op aarde.

Ik ben zeer dankbaar voor mijn begeleiding van de engelen, gidsen, verlichte meesters, Maria Magdalena en Godinnen.

Wil jij een gesigneerd exemplaar van mijn boek voor jezelf of als cadeau voor iemand anders? Je mag dit aangeven tijdens je bestelling.

Magdalena toren

Wil je liever het E-book bestellen? Klik dan hier.

Leeuwenpoort frankrijk

"Een reis naar een voor velen onbekende wereld. Ik raad dit product aan. Als je op zoek bent naar een boek over "liefde", universele liefde, dan is dit boek zeker een aanrader! Yvonne schrijft een boeiend lichtvoetig reisverslag, waarin de nadruk niet zozeer op de reis ligt als wel op het spirituele van deze reis. Je maakt kennis met haar liefde voor zichzelf en de wereld en haar verbinding met de universele liefde van al dat is. Waarbij ze haar ervaringen krachtig omschrijft, hoe ze zich hier in verbindt met, voor de meeste mensen niet alledaagse werelden. Een inspirerend boek, als je er voor open staat. Wat ik wel een beetje mis is het verhaal van haar tochtgenoot en levensgezel, een voorwoord van hem zou zeker een verrijking kunnen zijn voor mijn gevoel."

Nico

Krachtplekken in frankrijk
bottom of page