top of page
Fontaine des Amours Maria Magdalena dopen.JPEG

Spirituele Reizen
naar Krachtplekken

Innerlijke rijkdom is waar het in een mensenleven om gaat

 

Het organiseren van spirituele reizen en het begeleiden van de deelnemers is voor mij het mooiste dat er is!


Na vele jaren Ibiza meditatie reizen te hebben gegeven, kwam in 2015 Rennes le Château op mijn pad. Hierdoor zijn er Katharen- en Maria Magdalena reizen ontstaan.

IMG_3910.JPEG

Een bijzondere plek op aarde. 

Als je echt naar een bijzondere plek op aarde wil gaan om energie te voelen, thuis te komen in jezelf, innerlijke verdieping te vinden in een prachtige natuurlijke omgeving, dan is Rennes le Château “The Place To Be.”

Een bewustzijnsreis op krachtplekken kan jouw spirituele groei enorm vergroten. Ik zie mensen letterlijk in één week transformeren! Hoe bijzonder is dat?

Waar staan mijn meditatiereizen bekend door?
Wij gaan altijd de natuur in en wandelen naar verborgen krachtplekken. Door mijn afstemming met Maria Magdalena, Yeshua en Grootmoeder Anna worden de excursies naar magische verborgen plekken intens en liefdevol. Vaak komen er voor de groep spontaan ‘Healing Meditaties’ door met de Heilige Familie. Vele deelnemers hebben hun aanwezigheid al gevoeld.
Ook praten we over oude wijsheid en kennis. Als spirituele coach en energetische healer inspireer ik de deelnemers naar hun centrum te gaan waar de schatkist van alle kwaliteiten en gaven ligt. Tijdens de spirituele dagreizen stel ik me open voor het hoogste goed van de deelnemers en moeder aarde. Ik zie en voel energie en krijg vaak boodschappen door, die ik spontaan deel met de deelnemers.

Om een krachtplek te betreden leer ik je eerst hoe je met de (energetische) beschermers van een krachtplekken omgaat.
Jezelf goed verbinden met Moeder Aarde en de Absolute Oerbron Schepper is de sleutel. Zo ga je de heilige plekken op een bewuste manier ervaren.
Dit alles onder liefdevolle begeleiding.

“Herontdek je innerlijke kracht en creëer in het hier en nu in vertrouwen je toekomst”

Kerk Bugarach Leylijn.jpg

"Al met al werd dit een onvergetelijke reis die ons leven een positieve wending heeft gegeven. Jij was aanwezig met al jouw innerlijke wijsheid, je kracht, je verbondenheid met Maria Magdalena, je kennis van belangrijke krachtplaatsen, je vriendschap en je vertrouwen…

Ik hoop je nog vaker te kunnen ont-moeten.

Je boek (Maria Magdalena, krachtplekken in Frankrijk) heeft me naar je toe geleid, ik heb het al 3x gelezen, het raakt me diep en ik voel veel herkenning in wat je schrijft."

Martine

Spirituele dagreizen in katharenland
vanuit Rennes le Château

"Back To Love"

is mijn missie
 

Ik werk voor moeder aarde en al haar bewoners. Als de leylijnen van moeder aarde schoon en gezond zijn, dan gedijt iedereen goed.

In het prachtige Katharenland valt zoveel met jullie te delen.


Ik heb minimaal 20 bijzondere verborgen plekken, waar ik je heen kan brengen.

​Tijdens de spirituele dagtrips (4/6 uur) neem ik je mee in de wereld van leylijnen,
verschillende dimensies, herinneren wat je op zielsniveau al weet, jouw spiritueel gereedschap inzetten, energetische activaties, helende meditaties, healingen, inspiraties, spirituele coaching, contact maken met natuurwezens, het bezoeken van heilige plekken en we maken contact met Maria Magdalena, Yeshua en grootmoeder Anna.
 

Yvonne Ros Rennes le Chateau

Wat zijn resultaten van deelnemers?

“Ik ben werkelijk thuisgekomen in mijn hart.”
“Ik herinner me nu pas wie ik ben en waarom ik op aarde ben."
“Mijn missie is spontaan duidelijk geworden."
“De zware ballast die ik jaren heb meegedragen, kon ik eindelijk loslaten.”
“Ik heb vrijheid, tranen van geluk en intense dankbaarheid ervaren.”
“Delen uit mijn vorige levens zijn zichtbaar geworden.”
“De liefdesvlam in mijn hart is vele malen groter geworden."
“Ik heb nog nooit zoveel synchroniciteit ervaren.”
“We hebben samen iets positief neergezet in energie."
"Het was een levens veranderende ervaring."
“Het lichtwerk samen doen vond ik fantastisch."
“Ik ben hoger in energie gekomen en voel me meer verbonden met mijn gidsen, engelen en verlichte meesters.”
“In de voetstappen lopen van Maria Magdalena was een droom die werkelijk is geworden.”

Nieuw Yv Godin Isis stoel
Fontaine des Amours Maria Magdalena dopen
IMG_3917
perillos grot groep
Top van berg Yvonne -horizontaal
Perillos 2 -horizontaal
Yvonne op stenen bed -horizontaal
IMG_3977
Bronwater plaats
Fontaine des Amours regenboog
Natuur portaal Rennes les Bains -horizontaal
Yvonne perillos
Heilige vallei 1 -horizontaal

In de maanden juni, juli, augustus en september zijn er plekken vrij voor spirituele dagreizen.

Maria Magdalena Tower

Rennes-le-Château

 

Soms maakt een bijzondere plek op aarde het verschil voor jou.
Soms is het de energie van de verlichte meesters.
Soms is het de begeleiding van een lichtwerker die jou op een liefdevolle manier inspireert om jouw ziel energie te omarmen.
‘Soms komt er een reis op je pad waar dit allemaal samenkomt.'

Rennes le Chateau is bij uitstek het middelpunt waar pure liefde, gelijkwaardigheid van het mannelijke en het vrouwelijke en het heilige huwelijk samenkomen met Maria Magdalena energie en Jezus (Yeshua) energie.

Er is voor mij een nieuwe wereld open gegaan, sinds ik Rennes le Château ontdekte en nu wonen wij er gedeeltelijk!

Maria Magdalena

We bezoeken plaatsen waar de energie van Maria Magdalena en Yeshua nog voelbaar is. We bezoeken andere dimensies en gaan door energetische portalen. We verdiepen ons in de leer van Maria Magdalena en de Katharen.
Ontdek de missie van Maria Magdalena. Wat was het ware geloof of de levenswijze die Maria Magdalena 2000 jaar geleden kwam brengen naar Europa?
De levenswijze was: Onvoorwaardelijke liefde voor jezelf ontwikkelen, vervolgens ontwikkel je liefde voor je medemens en daarna verbind je deze stralende liefde met je liefdespartner.  Deze grote liefde voor elkaar mag samensmelten, zodat je als partners een kolom van licht en liefde bent.
Een voorbeeld voor de mensheid. Hoe mooi!  Waar man en vrouw gelijk zijn.
Waarom is dit verborgen gehouden?
We leven in een bijzondere tijd op aarde, waar deze wijsheid nu gedeeld mag worden door ons.
Steeds meer vrouwen maar ook mannen voelen zich verbonden met de Maria Magdalena en Yeshua energie. Zij waren en zijn nog steeds de inspiratie voor vele mensen.

Maria Magdalena beeld

Als maanpriesteres, als healer, als apostel, als echtgenoot, als moeder, als liefdesbrenger was Maria Magdalena een van de meest bijzondere vrouwen uit onze geschiedenis. Maria Magdalena mag nooit vergeten worden. Het is nu tijd voor transparantie en de waarheid. 22 juli (haar verjaardag) is door de paus uitgeroepen tot Maria Magdalena dag!

Samen met Yvonne op reis

Fontaine des Amours

Energiewerk

Tijdens deze spirituele dagtrip stem ik af op wat er geheeld mag worden. Maria Magdalena staat heel dicht bij mij en bij ons als groep. Zij communiceert met ons.Tijdens deze spirituele dagreizen stem ik me af wat er geheeld mag worden. Maria Magdalena staat heel dicht bij mij en bij ons als groep. Zij communiceert met ons. Door in de voetstappen van Maria Magdalena en de Katharen te lopen, worden bepaalde delen van het innerlijke stuk van de mens aangeraakt.
Ontdek jouw Godinnen vonk of Godsvonk, jouw persoonlijke zielsmissie, ontdek de aanwezigheid van jouw lichtteam, herontdek de vreugde in jezelf. Herinneren wie je werkelijk bent. Ook zware energieën loslaten, trauma’s verwerken, energetische heling ontvangen, vorige levens herinneren mag gebeuren, alles is mogelijk. Ervaar dat wandelen in de natuur de perfecte manier is om jezelf te verbinden met de kosmische energie, zo boven zo beneden. We ontmoeten (energetisch) de Heilige Familie, werken met leylijn energie en stellen ons open wat er mag gebeuren in het hier en nu. Energetisch werk doen is een liefdevol geschenk aan jezelf en aan de wereld.

Perillos Grot Reizen

Eenheidsbewustzijn

Samen met gelijkgestemden mediteren op Maria Magdalena krachtplekken kan een verrijking geven aan alles wat je bent.
De wereld heeft behoefte aan sterke vrouwen en mannen met een hogere vorm van spirituele intelligentie. Sterke bewuste vrouwen en mannen kunnen andere mensen inspireren om hun bewustzijn te vergroten. Je zou dit ook de innerlijke kracht kunnen noemen, die in ieder mens leeft.
Deze innerlijke kracht is verbonden met het universum en de energie van moeder aarde.
Eenheidsbewustzijn is een communicatieveld in het universum. Wij kunnen hier als mens op ‘inloggen.’ Alles is namelijk al een keer gedaan, geleefd, bedacht en volbracht. De oude kennis ligt opgeslagen in het veld van het eenheidsbewustzijn. Ook hebben we veel kennis tot ons genomen in vorige levens. Dit is opgeslagen in de bibliotheek van je hart. Via speciale begeleide meditaties kan je jouw kennis herontdekken. 

Altaar Maria Magdalena

Inspiratie

Als spiritueel coach, energetische healer en auteur organiseer ik deze Spirituele Reizen vanuit het hart!
In 2015 ontdekte ik onder begeleiding van Maria Magdalena de meest liefdevolle, hemelse plekken op aarde. Ik kreeg een opdracht via mijn gidsen en heb deze volbracht. Hier heb ik een boek over geschreven. Nu inspireer ik mensen om deze voetstappen naar innerlijke kracht zelf te ontdekken, op magische plekken in Frankrijk.
Mijn zielsconnectie met Maria Magdalena inspireert mij om begeleide helende meditaties met de deelnemers te doen. 

Spirituele groepsreizen

Excursies

Bezoek magische plekken zoals: De Heilige grotten, de Godin Isis stoel, het Kosmische plateau, de Maria Magdalena kerk in Rennes le Chateau, de Roseline (leylijn), de Heilige vallei, La Pique, de Fontaine des Amours, Montségur, Source de la Salz, Pech Cardou, Heilig kerkje gebouwd op een Isis Tempel, inwijdingsgrot Katharen, Bugarach, Perillos grot en de waterbron van Godin Isis.
De laatste jaren ontdekte ik meer dan 20 prachtige, heilige verborgen plekken. Ik pendel meestal vooraf om in te voelen waar we met de groep heen gaan. Geef vooral ook zelf aan waar je graag naartoe zou willen gaan.

Rivier La Sals

Een liefdevol geschenk
aan jezelf

Spirituele dagreis Katharenland inclusief:

  • spirituele activiteiten ( 4 á 5 uur)

  • bewustmakende gesprekken en inspiratie

  • helende meditaties onder begeleiding

  • excursies naar een aantal verborgen krachtplekken en heilige plekken

  • bergbeklimmen/wandelen (neem stevige schoenen mee)

Dagtrip 4 á 5 uur:
2 deelnemers € 175,00 p.p.
4 deelnemers € 115,00 p.p.
6 deelnemers € 85,00 p.p.
8 deelnemers € 70,00 p.p.
10 deelnemers € 60,00 p.p.
12 deelnemers € 50,00 p.p.

Dagtrip 6 á 7 uur:
2 deelnemers € 285,00 p.p.
4 deelnemers € 160,00 p.p.
6 deelnemers € 120,00 p.p.
8 deelnemers € 100,00 p.p.
10 deelnemers € 80,00 p.p.
12 deelnemers € 70,00 p.p.

Reserveer één of meerdere dagen een dagreis vanuit Rennes le Chateau.

"Het is nu tijd dat we het Eenheidsbewustzijn gaan herstellen, waardoor we 'hemel op aarde' kunnen creëren."

Bergen.JPEG
boek yvonne ros

Mijn Boek

Het is een aanrader om mijn boek: “Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena” te lezen. Hier staan veel tips in beschreven over de krachtplekken in het Katharenland. Ik heb veel geleerd van Maria Magdalena en deel dit graag met jullie. De spirituele reizen zijn ontstaan, doordat de lezers van mijn boek de vele krachtplekken wilden bezoeken, die ik omschrijf in mijn waargebeurde spirituele reisverslag. Bestel hier mijn boek.

bottom of page