top of page
Heilige plateau Yvonne Ros

YVONNE

Hoe en waardoor ben ik me in het spirituele gaan verdiepen?

Als ik terugkijk naar mijn leven is het één bewustzijnsreis. 
Op mijn 30ste gebeurden er behoorlijk ingrijpende dingen in mijn leven. Ik kon niet anders dan bij mezelf naar binnen gaan en me af te vragen, waarom zijn we hier en wat is het nut van alles? Na een materialistisch leven had ik opeens niets meer. Alleen mijn dochter, een klein huisje en geen geld om het in te richten.

Er is toen iets veranderd in mij... ik was nog nooit zo gelukkig met mezelf! Ik had gekozen voor mezelf. Ik voelde me rijk in mijn hart, voelde diepe vreugde, die ik nog nooit had ervaren! Deze innerlijke rijkdom straalde ik ook uit, waardoor vrienden en kennissen opeens met alles wat ik nodig had langskwamen! Mijn ouders die er altijd voor mij waren, hielpen me ook in deze moeilijke periode. Ik kreeg een nieuw ‘thuis’ en een nieuwe overtuiging van werkelijke rijkdom.
 

Yvonne Ros Spiritueel Coach

"Wat was mijn innerlijke wereld mooi, groot, krachtig, liefdevol en bruikbaar in het dagelijkse leven! Ik ging hiermee aan de slag. Dit moest iedereen weten, vond ik."

Het voelde als een soort innerlijke ontdekking. Ik voelde de kracht van de gedachte en de mogelijkheden om hiermee een positieve invloed op mijn leven te creëren. Ik ontdekte grote verschillen tussen voelen en denken, tussen mezelf waarderen en mezelf afkraken, tussen dankbaar zijn en klagen. Een weg naar binnen, het raakte mijn hart. Wat was mijn innerlijke wereld mooi, groot, krachtig, liefdevol en bruikbaar in het dagelijkse leven! Ik ging hiermee aan de slag. Dit moest iedereen weten, vond ik. 
In de daarop volgende periode heb ik veel boeken gelezen, opleidingen en cursussen gedaan. Ik hielp iedereen met advies en heling, waarmee ze direct aan de slag konden. Het gaf hun zelfvertrouwen terug. Ik werd steeds bewuster en ik voelde aan wanneer mensen ontspoorden van hun levenspad en begeleidde ze weer in de goede richting. Ook voelde ik wanneer iemand ziek werd en hoe hij/zij zich het beste daartegen kon beschermen. Verschillende gaven die ik altijd al gehad had, begonnen krachtiger en bruikbaar te worden.

Ontspanning

Verdieping

Na een tijd van (te)veel geven aan anderen, ontspoorde ik zelf. Ik kwam zelfs in meerdere burn-out’s terecht. Het was een zware periode.
Ik kwam in aanraking met een magnetiseur die mij in één behandeling goed op weg hielp. Ik was zelfs na enkele behandelingen weer volledig opgeknapt en mijn les uit deze ervaring was duidelijk.

Een wereld ging voor me open, ik besloot me te verdiepen in het magnetiseren (handoplegging) en begon een 2-jarige opleiding tot paranormaal therapeut inclusief een studie fysiologie en anatomie. Centraal in deze opleiding stond de ontwikkeling van het bewustzijn als individu en inzichten verwerven over mezelf en mijn verleden.
Hiermee kon ik mezelf schoonmaken van (oude) negatieve emoties en oude kwetsingen. Zonder jezelf goed te zuiveren kun je nooit een goede therapeut worden begreep ik.

Een nieuwe start volgde. Vanuit een zuiver hart kon ik mensen behandelen en begeleiden in hun eigen proces.
Vele cliënten hadden emotionele bagage waardoor er fysieke kwalen ontstonden.
Alles en iedereen is energie. Wij zijn een ziel met een fysiek lichaam. Als de boodschap van de ziel niet gehoord wordt in het emotionele lichaam, klopt hij uiteindelijk aan in het fysieke lichaam.
Ik was nog beter in staat mensen te helpen, met bv. een burn-out, migraine, huidproblemen, stressklachten, gewricht problemen, rugklachten maar ook mensen met angsten, trauma´s onzekerheid en nog veel meer andere fysieke en emotionele klachten.

Terug in het hier en nu

Na 17 jaar praktijk heb ik veel mensen geholpen in balans te komen zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Ik werk op zoveel mogelijk spirituele coaching en healing gebieden.

Healingen van: rebirthing tot 12 generaties uitzuiveren, van rebalance tot aura cleaning, van verbinden met hart en ziel tot entiteiten weghalen, van mensen helpen herinneren wie ze werkelijk zijn tot zielsmissie herontdekken. Van chakra healing tot je gids ontmoeten. Er is energetisch zoveel te doen.

 

Ik werk samen met mijn gidsen en de Absolute Oerbron van de Schepping.


Mensen energetisch doormeten, begeleiden in hun helingsproces gaat mij gemakkelijk af. Ook tref ik veel mensen aan die belast zijn met entiteiten en donkere energieën in hun aura, mensen die zich moeilijk of niet meer kunnen verbinden met hun ziel, hogere zelf, moeder aarde of de Absolute Oerbron van de Schepping.
 

Foto naast Terug In Het Hier En Nu.jpg

Ze zijn zichzelf kwijt door alles wat er in hun leven is gebeurd. Er komen veel mensen langs die hulp kunnen gebruiken bij hun bewustzijnsproces. De groei van het bewustzijn is de grootste rijkdom in ons leven.


De leeftijden van de cliënten variëren tussen de 4 jaar en 81 jaar. Van lichtwerkers tot zakenmensen, van studenten tot bejaarden. Geweldig dat het nu voor iedereen toegankelijk is! Ik help iedereen heel gericht omdat ik energie waarneem en energetische boodschappen doorkrijg.

Nieuw boek pagina 2.JPEG

Mijn Boek en de
Maria Magdalena Reizen

Door zelf een spirituele opdracht te hebben gekregen vanuit de energetische wereld kon ik niets anders doen dan hem uit te voeren. Maria Magdalena vroeg me naar specifieke krachtplekken, portalen en leylijnen in Katharenland/Frankrijk te gaan en daar mijn lichtwerk onder haar begeleiding te doen. Ze heeft zoveel wijsheid en kennis met me gedeeld.


Deze reis heeft mijn hele leven veranderd. Hieruit is een bijzondere spirituele reis ontstaan waaruit uiteindelijk mijn ‘live dagboek’ mijn boek is geworden: “Krachtplekken in Frankrijk met Maria Magdalena”.  De lezers van mijn boek hebben me gevraagd hen naar deze magische krachtplekken te brengen. Zo zijn mijn Maria Magdalena/Katharen reizen in Zuid-Frankijk ontstaan.
 

Krachtplekken in Frankrijk met Marie Magdalena timetogetwise.nl.jpg

Missie

Mijn missie is leylijnen uitzuiveren, krachtplekken her-verbinden en activeren. Rennes le Château ligt op de Roseline, dit is de hoofd leylijn op aarde. Dit gebied heeft een enorm hoog energetisch veld met al haar verborgen krachtplekken.
Ik woon nu voor een groot deel van het jaar in Rennes le Château, de plek die super verbonden is met Maria Magdalena en de Katharen.

Online Cursussen

Doordat ik vele collega therapeuten, lichtwerkers en ondernemers heb geholpen, zie ik regelmatig dezelfde hulpvragen terugkomen. Omdat ik niet altijd 1 op 1 sessies kan doen, heb ik speciaal voor jou deze online cursussen ontwikkeld. Je kan op eigen tempo de kennis tot je nemen en de oefeningen en meditaties doen. De juiste tools en oefeningen kunnen een wereld van verschil maken voor de groei van je bewustzijn, je praktijk/werk en je leven.
Alignment met de Absolute Source of Creation is the key. Kijk welke curussen er zijn.

Vrijwilligerswerk

Ik vind het heerlijk om liefdevolle projecten te steunen en Divine Goddesses te helpen die een mooie helende boodschap hebben voor de wereld. Alles wat bijdraagt aan het hoogste goed op aarde.

Zo werd ik geleid naar het Cosmic Towers Project eind 2020. Deze pure energie resoneerde meteen met mij en ik voelde dat deze energie het verschil maakt op aarde. Ik pakte meteen door en maakte contact met Harald Thiers, de oprichter van het Cosmic Tower Project. Na 3 maanden startte deze bijzondere reis in energie, kennis en wijsheid in Nederland.


De bijzondere Cosmic Towers genereren op vele niveaus een heilzaam en liefdevol energieveld. Mede door de Cosmic Towers voelen mensen de beste versie van zichzelf in vertrouwen en in veiligheid. 
Voor meer informatie kun je op Telgram groepen kijken zoals: Cosmic Tower NL Openbaar, CosmicTowerBelgie en Cosmic Tower USA Public

Ook help ik Dévayani een bijzondere pianiste uit Katharenland haar healing concerten in Nederland plaats te laten vinden. Concerten voor de ziel.
Deze klanken raken vele harten. Voor meer informatie kun je op haar website kijken: www.devayani.fr
 

bottom of page